Sočni odrezak
Roštiljke
Hrskavu piletinu
Odležano
Natur Radler
Crno
Jogurt, češnjak, majoneza
Senf, med, kopar
Soja sos, čili, med
Odležano i roštiljke
Pileća krilca i Lager
Crno i odrezak
Marinada
Iskustvo grill majstora
Kvalitetan roštilj
Među svojima
Na moru
U prirodi
Volite snažne okuse koji se dugo pamte. Upravo je zato vrijeme da isprobate kombinaciju piva i mesa koja će vas ostaviti bez teksta!
Odrezak & Karlovačko Crno
Za pripremu umaka, u grill tavi popržite luk na malo maslinovog ulja. Dodajte 1 žlicu balzamičnog octa i kuhajte oko 10 minuta. Nakon toga dodajte malo kukuruznog škroba kako bi se umak zgusnuo. Začinite s pola žličice mljevenog kima i žličicom smeđeg šećera. Sve dobro promiješajte i dodajte 2 čaše crnog piva. Pustite na laganoj vatri da se sve dobro sjedini i dodajte malo soli i papra. Mesne odreske pripremite po želji, zapecite i pri kraju pečenja prelijte ovim ukusnim umakom te dodajte malo maslaca.
Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima
Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.
Uglavnom volite provjerene recepte i znate da je kombinacija svijetlog piva i piletine nepogrešiva, ali jeste li ju probali u kombinaciji s medom?
Pileća krilca & Karlovačko Odležano
Pileća krilca začinite po želji (sol, papar, crvena paprika) i prelijte s par žlica meda, pustite da odstoje pola sata na sobnoj temperaturi, povremeno miješajući kako bi se marinada dobro upila u meso. Premažite rešetke roštilja otopljenim maslacem i stavite odreske da se peku. Sedam minuta prije kraja, polijte krilca lager pivom i pustite da se još malo grillaju kako bi alkohol ispario.
Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima
Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.
A to uključuje i isprobavanje novih okusa, Kako pileći file učiniti sočnijim? Vrijeme je da isprobate ovaj neobičan, ali nepcu neodoljiv recept!
Pileći file & Karlovačko Natur Radler
Pileći file izrežite na šnicle te začinite sa soli, paprom, curryjem i dodajte sok od limuna. Pustite da se piletina marinira oko pola sata. Zatim na grill tavi otopite malo maslaca i stavite peći pileće šnicle. Kad poprime zlatnu boju, dodajte decilitar Natur Radlera, poklopite i pustite da krčka na laganoj vatri još 10 minuta
Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima
Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.