Koje meso s roštilja jednostavno obožavate?

Sočni odrezak

Roštiljke

Hrskavu piletinu

Koje vam pivo najbolje paše uz kobasice s grilla?

Odležano

Natur Radler

Crno

Odaberite glavne sastojke svog omiljenog umaka:

Jogurt, češnjak, majoneza

Senf, med, kopar

Soja sos, čili, med

Koju kombinaciju piva i mesa preferirate?

Odležano i roštiljke

Pileća krilca i Lager

Crno i odrezak

Za ukusno meso s roštilja ključna je:

Marinada

Iskustvo grill majstora

Kvalitetan roštilj

Roštiljati je najbolje kad smo…

Među svojima

Na moru

U prirodi

IMATE ISTANČAN UKUS

Volite snažne okuse koji se dugo pamte. Upravo je zato vrijeme da isprobate kombinaciju piva i mesa koja će vas ostaviti bez teksta!

Odrezak & Karlovačko Crno

Za pripremu umaka, u grill tavi popržite luk na malo maslinovog ulja. Dodajte 1 žlicu balzamičnog octa i kuhajte oko 10 minuta. Nakon toga dodajte malo kukuruznog škroba kako bi se umak zgusnuo. Začinite s pola žličice mljevenog kima i žličicom smeđeg šećera. Sve dobro promiješajte i dodajte 2 čaše crnog piva. Pustite na laganoj vatri da se sve dobro sjedini i dodajte malo soli i papra. Mesne odreske pripremite po želji, zapecite i pri kraju pečenja prelijte ovim ukusnim umakom te dodajte malo maslaca.

Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima

Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.

UVIJEK BIRATE KLASIKU

Uglavnom volite provjerene recepte i znate da je kombinacija svijetlog piva i piletine nepogrešiva, ali jeste li ju probali u kombinaciji s medom?

Pileća krilca & Karlovačko Odležano

Pileća krilca začinite po želji (sol, papar, crvena paprika) i prelijte s par žlica meda, pustite da odstoje pola sata na sobnoj temperaturi, povremeno miješajući kako bi se marinada dobro upila u meso. Premažite rešetke roštilja otopljenim maslacem i stavite odreske da se peku. Sedam minuta prije kraja, polijte krilca lager pivom i pustite da se još malo grillaju kako bi alkohol ispario.

Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima

Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.

VOLITE IZNENAĐENJA

A to uključuje i isprobavanje novih okusa, Kako pileći file učiniti sočnijim? Vrijeme je da isprobate ovaj neobičan, ali nepcu neodoljiv recept!

Pileći file & Karlovačko Natur Radler

Pileći file izrežite na šnicle te začinite sa soli, paprom, curryjem i dodajte sok od limuna. Pustite da se piletina marinira oko pola sata. Zatim na grill tavi otopite malo maslaca i stavite peći pileće šnicle. Kad poprime zlatnu boju, dodajte decilitar Natur Radlera, poklopite i pustite da krčka na laganoj vatri još 10 minuta

Osvojite Karlovačko 6 pack i roštiljajte među svojima

Sada kad imate fenomenalan recept, okupite ekipu i uživajte u najboljem okusu grilla. Karlovačko i Chill&Grill u tome će vam pomoći jer smo pripremili nagradni natječaj u kojem svaki tjedan jednog čitatelja darujemo Karlovačko 6 packom. Prijaviti se možete ovdje.